7 beneficii dovedite ale sucului proaspat de morcovi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Totul Bio
Morcovii sunt una dintre cele mai consumate legume din lume si au fost si de-a lungul istorie, indiferent de forma in care erau comsumati: cruzi, gatiti sau sub forma de sucuri.
Marea majoritate sunt cunoscuti pentru culoarea portocalie, insa ei exista intr-o varietate de culori: violeti, galbeni, albi sau rosii. Sursa foto: Groworganic.com Morcovii isi obtin culoarea de la antioxidantii numiti carotenoizi. Unul dintre aceste carotenoide este beta-carotenul. Nenumarate studii au demonstrat ca beta-carotenul este esential pentru intarirea sistemului imunitar, pentru protejarea sanatatii pielii si a ochilor si pentru combaterea efectelor cauzate de radicalii liberi care pot provoca diverse forme de boli cronice, cum ar fi cancerul si bolile de inima....

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate