7 filme de văzut la cinema în luna noiembrie – „Bohemian Rhapsody”, „Moromeții 2” se află printre ele

1.Bohemian Rhapsody (2018) – Premiera 02.11.2018 Regia: Dexter Fletcher, Bryan Singer Cu: Rami Malek, Mike Myers, Lucy Boynton, Tom Hollander, Gwilym Lee

Mult-aşteptatul film Bohemian Rhapsody despre viaţa legendarului solist al formaţiei Queen, Freddie Mercury, a avut premieră la New York și filmul rulează începând de astăzi şi pe ecranele de la noi.

Filmul Bohemian Rhapsody este o celebrare a legendarei trupe, care urmărește ascensiunea formației prin melodiile lor și sunetul revoluționar, viața tumultoasă a lui Freddie, dar și reuniunea Queen. Un punct de referință în istoria muzicii este ,,Live Aid’’, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istorie.

În anul 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are S...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate