7 semne că te întâlnești cu un psihopat

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

Bună, fetelor!

Dacă vă regăsiți sufletul pereche în acest articol, atunci am vești proaste pentru voi.

Chiar dacă nu constituie un procent mare, psihopații sunt printre noi, interacționăm cu ei în fiecare zi și….culmea, ne și putem îndrăgosti de ei! Un psihopat, deși e agresiv și periculos în sinea lui, știe să-ți demonstreze iubirea, afecțiunea și „sfințenia” în cele mai mici amănunte, pentru a te cuceri.

Când vine vorba de o relație de cuplu de durată, lucrurile nu stau roz. Cunoscând mai bine omul cu care ești în relație, te poți feri de probleme de viitor. Un psihopat nu este neapărat agresiv, dimpotrivă, poate fi foarte drăguț, servil, însă la un moment dat, laturile lui negative pot ieși la iveală și totul se poate transforma în cel mai negru coșmar al tău. Iată care sunt semnele pe care trebuie să le observi la partenerul de cuplu, pentru a înțelege dacă merită să-ți construiești cu e...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate