8 beneficii pentru sanatate aduse de o alimentatie cu somon

Toata lumea stie ca pestele este un aliment sanatos pe care ar trebui sa-l consumam cel putin o data pe saptamana. Somonul nu este o exceptie – este de fapt un superaliment, iar mai jos avem o lista de motive pentru care va recomandam sa introduceti somon in alimentatia voastra, in cazul in care n-ati facut-o deja.

1. Este foarte bun pentru imunitate. Omega 3, seleniu, vitaminele A si D – toate acestea ajuta la scaderea riscului de boli cronice precum bolile de inima sau diabet. 2. Este o sursa importanta de proteine – ceea ce ajuta la senzatia de satietate si te va face sa mananci mai putin. 3. Este foarte bun pentru creier – Omega 3 si seleniu ajuta la imbunatatirea functiilor creierului. 4. Ajuta la o inima sanatoasa – este o sursa importanta de potasiu, ceea ce duce la o presiune buna a sangelui si ajuta la mentinerea sanatatii inimii. 5. Te poate ajuta sa scazi in greu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate