8 tehnici care iti vor imbunatati SEO site-ului tau

Practicile si tehnicile SEO ajuta la obtinerea unei pozitii mai bune in motoarele de cautare (SERP). Exista diferite tehnici pe care fiecare expert SEO trebuie sa le urmeze pentru a face un site sa fie cat mai vizibil pe internet. Uneori serviciile SEO la care apelezi pot penaliza site-ul in Google, ceea ce duce la o scadere in SERP cat si a traficului din Google. Expertii SEO cat si agentii SEO bune, folosesc tehnici testate inainte de a fi aplicate si sunt intotdeauna la curent cu regulile Google de optimizare SEO.

1. Scrie pentru cititori, nu pentru SERP

Exista multe motive pentru care problemele SEO sunt legate de tehnicile folosite. Fa ceea ce este bine si in conformitate cu algoritmul Google. Intotdeauna scrie pentru cititori pentru a-i face sa inteleaga textul scris, nu pentru ca doresti sa obitii o pozitie mai buna in Google.

2. Fa un audit site-ului tau pentru analiza problemele

Principala activitate si tehnica ar trebuie sa fie examinarea problemele legate d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate