9 Cele mai bune tastaturi pentru gaming în anul 2020

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe BETIT – Stiri IT si Tehnologie

Când te gândești la componente de calculator pentru jocuri, tastatura nu este primul lucru care îți vine în minte. Dar cu toate acestea, ea este un element important, care influențează performanțele tale în calitate de gamer. În plus, chiar dacă în cazul tău sesiunile de joc nu au loc decât ocazional, o tastatură performantă, ergonomică și ușor de folosit te poate ajuta și să-ți îndeplinești mai repede și mai confortabil sarcinile legate de munca la PC. De aceea ți-am pregătit pentru articolul de astăzi o listă cu 9 din cele mai bune tastaturi ale anului 2020 în care ar fi recomandat să investești dacă urmărești să obții performanțe.

#1 Corsair K95 RGB Platinum

Cea mai bună tastatură de gaming

Corsair K95 RGB Platinum este o tastatură imensă care necesită puțină ordine pe birou înainte de a putea fi așezată în fața monitorului. Dar din punct de vedere funcțional, Corsair K95 RGB Platinum are tot ce-i...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate