A doua rază a iubirii- înțelepciunii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Lumină și îngeri - AstharMaia
   Această rază înglobează calitatea divină a iubirii și dorinței pentru cunoaștere pură și adevăr absolut. Culoarea ei este de albastru intens profund.  Persoanele pe această rază sunt foarte iubitoare, permisive, amabile, prietenoase și responsabile.   Sufletul razei a doua este de obicei un profesor sau un posibil arhitect datorită abilității conceptuale mărite a acestei raze. Acest tip de persoană va avea un tact mărit și previziune. Vor fi ambasadori excelenți, profesori în școli sau profesori universitari.  Acest tip de persoană va avea abilitatea să impregneze altor persoane adevărul lucrurilor și să-i determine să le vadă ca ei. Tipul razei a doua poate fi un artist excelent atâta timp cât vor căuta să predea arta. Această rază este foarte intuitivă. Acest tip nu este imprudent sau impulsiv. Pot fi înceți în acțiune.  Metoda de apropiere de cale ar veni prin studiul îndeaproape și serios al învățăturilor, până când aces...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate