A fost publicată lista smartphone-urilor care vor fi dotate cu noul Snapdragon 845

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT MOLDOVA

Pe rețeaua socială chineză Weibo, a fost publicată listă de smartphone-uri care vor fi echipate cu procesoarele de top Qualcomm Snapdragon 845. Aceasta este a doua generație de cipuri bazate pe tehnologia de 10 nm. Snapdragon 845 va fi utilizat în majoritatea modelelor de top din 2018.

Printre aceste smartphone-uri se numără: OnePlus 6, ZTE Nubia Z18, Sony Xperia XZ Pro și câteva modele din seria A, HTC U12, noul Motorola Moto Z, LG G7, Xiaomi Mi Mix 3, Samsung Galaxy S9 și Note 9. Nu se specifică care dispozitive vor fi primele – se presupune că acesta va fi Samsung Galaxy S9.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 a fost anunțat la începutul lunii decembrie. Cipul este format din opt nuclee Kryo 385 tactate la 2,8 GHz și modulul grafic Adreno 630.

The post A fost publicată lista smartphone-urilor care vor fi dotate cu noul Snapdragon 845 app

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate