A găsit o geantă cu 16.000 de euro pe care a predat-o poliţiei. Cine pierduse banii?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ştiri de Actualitate

Polițiștii Secție de Poliție Rurală Drăganu, județul Argeș, au primit un apel de la angajata unui local din județ. Femeia, de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste, a povestit polițiștilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, o geantă uitată de o clientă.

În cursul zilei, poposise la local o femeie și un bărbat, care veneau din Italia, cu o mașină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, și-a uitat geanta.

Angajata a observat și, împreună cu patroana localului, a sunat la poliție.

Polițiștii, care în urmă cu puțin timp au acționat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.

Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o p

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate