A patra rază a armoniei prin conflict

  Această rază a fost denumită “raza eforturilor”. La fel ca toate razele, are un aspect superior și unul inferior. Când această rază este guvernată de sinele inferior, atunci rezultă conflictul și distrugerile. Când este guvernată de sinele superior, apare armonia.  Cea de-a patra rază este foarte conectată cu corpul emoțional și cu chakra plexului solar. Este foarte conectată și cu existența fizică. Raza a patra are, de asemenea, o calitate meditativă care, într-un fel, forțează să vezi ce nu ai terminat sau încheiat încă. În acest sens acționează mai degrabă precum o oglindă.  Culoarea acestei raze este verde smarald. Această rază este foarte legată de arte. În aspectele sale superioare, pe această rază au fost create cea mai frumoasă artă, muzică și sculptură de pe această planetă. Mozard, Leonardo da Vinci, Richard Strauss și Rubens, au avut o mare cantitate de energie a celei de-a patra raze. Credeți sau nu, Mozart a avut cor...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate