A pierdut pariul cu Dragnea si a plecat in America. Acum sau mai de mult? :))

Pentru cei care nu stiu cel mai penibil eveniment din ultima vreme, le reamintesc ca un blogger din Galati l-a provocat pe Dragnea si a pierdut pariul. Am scris despre acest subiect, din punct de vedere tehnico-profesional. Acum, a venit vremea sa scriu si o frumoasa urmare, cu iz de pamflet si demna de filmele cu prosti. Dupa cum spune News.ro, care l-a urmarit pe facebook,  bloggerul, care de fapt era taximetrist, a plecat de urgenta in America. Aceeasi sursa ne da si o poza de pe reteaua de socializare cu Bogdan Lungu in fata Empire State Building din New York, in mana cu un drapel national.

Ce mai aflam in curand?

Sa recapitulam, bloggerul care nu era blogger este de fapt taximetrist. Nu era din Bucuresti, era din Galati. Nici sarac nu este ca si-a permis sa plece ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate