Abonatii PlayStation Plus vor primi sase jocuri gratuit in Noiembrie

Recent, Sony a dezvăluit supriza de mult pregătită pentru utlizatori și anume oferierea unor jocuri gratuite special destinate abonaților de PlayStation Plus și nu numai. Aceste titluri vor fi disponibile pentru descărcare gratuită începând cu luna noiembrie, oferind proprietarilor atât de PS3, PS4 și PS Vita gratuități de care să se bucure. Cel mai mare joc gratuit din lunile următoare este Bulletstorm: Full Clip Edition, care include atât add-on-uri, cât și conținut exclusiv.

Bulletstorm, un FPS de la Epic Games și People Can Fly, a fost lansat publicului pentru prima dată în 2011 pe consolele Xbox și PlayStation de generație veche, precum și pentru PC. Jocul vine pe PlayStation 4 luna viitoare, gratuit ca download pentru abonații PlayStation Plus, „Full Clip Edition”, ce include tot conținutul adăugat existent, precum și un nou conținut exclusiv.

Noile oferte majore PS Plus din noiembrie sunt Yakuza Kiwami

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate