Achiziționăm cărți acum!

Cu siguranță ai cărți pe care nu le mai citești sau spațiul a devenit insuficient pentru a putea păstra toate cărțile tale. Dacă vrei să le vinzi află că noi achiziționăm cărți acum. Anticariatul nostru cumpără cărți din domenii foarte diverse, atât cărți noi, apărute recent cât și cărți vechi.

Avem o experiența de peste 10 ani în achiziția și comercializarea cărților și putem evalua cărți indiferent de domeniu, titlu, autor sau an de apariție. Procedura este foarte simplă. Trebuie să ne contactezi, să ne spui câte cărți dorești să vinzi, din ce zonă ești și ce disponibiliate ai la adresă. Dacă ai peste 100 de cărți ne putem deplasa la domiciliu. Deplasarea și evaluarea cărților este gratuită iar plata se face pe loc. Ținând cont de experiența noastră vastă te poți baza pe cele mai bune prețuri pentru cărțile tale.

Sună-ne chiar acum la numărul de telefon

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate