Achiziționăm cărți vechi și noi

Achiziționăm cărți vechi și noi pentru anticariat. Dacă și tu ai cărți pe care dorești să le vinzi, ai ajuns în locul potrivit. Activitatea anticariatului se bazează pe achiziția cărților de la persone fizice. Indiferent de motivul pentru care dorești să îți vinzi cărțile (lichidezi o bibliotecă, cărțile îți ocupă prea mult spațiu, te muţi, ai luat în primire un apartament, etc) contactează-ne și ne vom deplasa în cel mai scurt timp posibil.

Deplasarea la domiciliu este absolut gratuită, trebuie doar să te asiguri că ai cel puțin 100 de cărți. Procedura este foarte simplă: ne suni, ne spui câte cărți ai de vânzare, din ce zonă ești și ce disponibilitate ai la adresă. Cărțile trebuie să fie în stare bună (să nu fie măzgălite, pătate, rupte, foarte uzate) pentru a putea fi cumpărate. Plata se face pe loc! Achiziționăm atât cărți vechi, apărute acum câteva decenii cât și cărți tipărite recent.

 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate