Activati iluminarea nocturna in Windows 10

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogger de Romania

Daca folositi laptopul pana noaptea tarziu si va deranjeaza lumina albstra si puternica de la display trebuie sa faceti cateva setari in windows 10 care vor proteja ochii in timp.

Din Start Menu intrati in Settings->Display

click pe Night Light Settings

Din fereastra Night Light Settings puteti regla manual temperatura de culoare pe care o va utiliza functia atunci cand este activata.

Majoritatea gadgeturilor actuale detin un ecran care emite lumina albastra, iar aceasta lumina ne poate slabi vederea in timp. In afara de schimbatul temperaturii culorii la display, iata ce mai puteti face pentru a va proteja mai bine ochii in timp:

1. Mentineti o distanta de minim 60-70 fata de display ( smartphone sau pc ) 2. Cand utilizam calculatorul suntem atenti la ceea ce facem si uitam sa mai clipim, in concluzie ochiul se deshidrateaza si devine uscat ceea ce in timp va crea afectiuni.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate