Activități de informare pentru implicarea tinerilor în ateliere de dezvoltare a competențelor pentru incluziune

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Asociatia Stea

Săptămâna aceasta colegele noastre asistent social, Mirela Molar și Diana Săvianu au realizat activități de informare a tinerilor din comunitatea vulnerabilă din cartierul Sătmărel cu privire la oportunitatea de a se implica în proiectul “Ateliere de dezvoltare a competențelor tinerilor pentru incluziune”, finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare (DJST SM) în cadrul Concursului local de proiecte de tineret 2021.

Sunt deschise înscrierile pentru un grup de 15 tineri (14 – 35 de ani) care până în 26 noiembrie 2021 vor participa la o serie de ateliere de creație organizate la centrul de zi al asociației Stea, combinate cu activități de educație nonformală pentru tineret prin care tinerii vor dobândi competențe și abilități personale, profesionale și antrepr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate