?‍?‍? Activități pentru toată familia de la Ravensburger

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Că mie și Anei ne plac activitățile migăloase, care necesită răbdare și atenție cred că v-am mai zis. Chiar mă surprinde Ana cu îndemânarea și răbdarea ei la 5 ani. Când am revenit din Turcia, am primit o comandă de la Ravensburger care a venit într-un moment cât se poate de potrivit. Bebe era bolnav așa că am decis să stăm acasă câteva zile pentru siguranța lui și a celor jur. Ana a fost în vacanță de la grădiniță deci orice jucărie nouă a fost succes total.

Setul pentru creație String It Frozen II ne-a ținut în priză și pe mine și pe Ana. Practic, pui niște mici șuruburi colorate pe o planșă și apoi pui ață de aceeași culoare și îți ies două tablouri (cu Elsa și cu Olaf) deosebite. Deși pe el scrie 7+, Ana (5 ani) s-a descurcat cu ajutorul meu. Cu ajutor pentru că nu mă mai puteam opri din jucat cu firele de ață. Este așa relaxant să legi firele în jurul ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate