ADIO cumularea a două PENSII SPECIALE. Guvernul TUDOSE le-a TĂIAT!

Ceea ce mai până ieri părea doar un vis, astăzi a intrat în vigoare. Cine este supărat că a pierdut mii de lei de pe urma acestei Legi, se poate adresa prim-ministrului României.

Guvernul condus de Mihai Tudose a dat OUG 103/2017. Prin această OUG este reglementată situația celor cu mai mult de o pensie specială. Prin această Ordonanță de Urgență, Guvernul a decis că persoanele care până acum puteau cumula două pensii speciale, ajungând la sume uriașe, trebuie să aleagă una dintre cele două pensii speciale, potrivit informațiilor exclusive DCNews.

OUG 103/2017 se aplică tuturor celor care, în baza experienței profesionale, au două pensii speciale, inclusiv parlamentarilor care puteau cumula pensia specială de parlamentar cu pensia de militar, magistrat, etc. Acea...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate