ADRIAN NASTASE FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI, FOST DETINUT POLITIC AL REGIMULUI BASESCU „SOCAT DE DECLARATIA OMULUI DE AFACERI GIGI BECALI!

Adrian Năstase s-a declarat „șocat” vineri de o declarație a lui Gigi Becali care a susținut că verdictul judecătorilor în cazul fostului premier a fost schimbat.

„Am fost șocat când am auzit declarația lui Gigi Becali. Aveam semne de întrebare. La un moment dat din clădirea ÎCCJ a ieșit plângând Sofica Dumitrașcu (fostă judecătoare – nr.) și unul dintre jurnaliști m-a sunat să-mi spună ce se întâmplă. Acum fac legatura cu acel moment și ce a declarat George Becali. Pentru mine întotdeauna a fost evident că a fost o forță externă care a determinat acea condamnare. Iată diferența între ceea ce putea să se întâmple și tentativa mea de sinucidere de atunci, determinată de cei care au creat această presiune injustă asupra completului. Sigur că se verifică și prin ceea ce a fost ulterior motivarea din acel proces atât de ciudată cu aproape 1000 de martori din care nu s-a reușit să se obțină nimic împo...