Adversar greu pentru Marius Copil in primul tur de la Australian Open

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Marius Copil – Gilles Simon in primul tur al Australian Open

Sursa foto: prosport.ro

La Melbourne au inceput deja calificarile si asa cum era de asteptat, s-a tras la sorti si tabloul principal al turneului masculin de la Australian Open.

Marius Copil este singurul reprezentant roman calificat pe tabloul principal al editiei 2018 de Australian Open, acesta urmand ca in primul tur sa joace impotriva francezului Gilles Simon. Meciul acesta face parte din sfertul de tablou unde cap de lista este Rafa Nadal, principalul favorit la ridicarea trofeului. Cel mai bun rezulat al lui Copil la un turneu de Grand Slam a fost chiar la Australian Open, el reuisnd sa ajunga in turul secund, dar in editia din 2015.

Novak Djokovic revine in tenis, el fiind unul dintre principalii favoriti la castigarea trofeului din acest an de la Australian Open, alaturi de sportivi precum Ro...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate