AFGHANISTAN, 19 FĂRĂ 20

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (22 aprilie, ora 21:05) - Realizator: Nicu Popescu - În finalul emisiunii trecute spuneam că vom mai vorbi despre teatrul de operaţii Afganistan şi retragerea din acesta şi îmi exprimam speranţa să nu vorbim la Euroatlantica despre luptele din estul Ucrainei. Ambele sunt fezabile. Unu: ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat astăzi că s-a ordonat ca trupele să revină în bazele lor permanente începând de vineri, adică de mâine, după exerciţiile militare aflate în desfăşurare în Crimeea şi Marea Neagră. Retragerea acestor trupe a fost cerută insistent de cancelariile occidentale, fiind un pas spre dezescaladarea tensiunilor de la graniţa ruso-ucraineană şi în zona Mării Negre, amintea colegul Alexandru Beleavschi în corespondenţă lui din această seară. Deci, să sperăm că nu va mai fi cazul de alte situaţii de criză. Şi doi: despre Afganistan. Săptămâna trec...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate