Află cum poți scoate petele de slime din haine, lenjerii și cuverturi

Fenomenul slime a înnebunit copiii din lumea întreagă! Toți copiii de la grădiniță, din curte sau de la școală au slime!

Această pastă care se poate modela fără să se rupă, ne face viața un calvar nouă, părinților. În primul rând, unele surse spun că este periculoasă pentru sănătate, mai ales dacă este un produs fals (poate conține borax, o substanţă este toxică care poate produce iritații ale pielii cu descuamări, cu apariția unor leziuni la nivelul pielii, iar dacă sunt înghițite pot apărea simptome neurologice cum ar fi apariția tremurului, convulsiei și chiar a decesului!).

În fine, pe lângă faptul că ar trebui să îi dezobișnuiesc pe copiii mei care mă tot bat la cap să le iau această ”jucărie”, trebuie să văd cum pot scoate petele/urmele de slime din haine, lenjerii și cuverturi.

Aparent, curățarea petelor de pe h...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate