Aguride la prânz servite de Andrei Crăciun (2)

(din volumul Baricadele III)

* Să creezi condiţiile necesare pentru ca oamenii cu adevărat valoroşi care se nasc aici să se poată împlini profesional dincolo de graniţe. Românii se plâng întruna că nu funcţionează nimic: nici politica, nici religia. Românul s-a născut când nu trebuie, unde nu trebuie sau ar fi făcut ceva admirabil dacă ar fi fost mai tânăr, mai înstărit, dacă ar fi avut pile mai bune, ca alţii. Dorel există şi Dorel nu a vrut să îşi părăsească ţara frumoasă, aşa că îşi recuperează succesul prin însuşirea succesului altui român, care s-a născut aici, dar a trebuit să plece ca să fie recunoscut. De noi şi de alţii.

* Să trăieşti în ţara cu cel mai mic consum de produse necesare igienei elementare, intime (…). Să trăieşti în ţara cu cel mai mic consum de cultură. Şi asta să nu împiedice majoritatea să se creadă şi curată, şi cultă. În mijlocul xenofobiei şi al rasismului, ro

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate