Ai boli de ficat? Ce alimente sunt interzise

Ai boli de ficat? Ce alimente sunt interzise Oboseala cronică, infecţiile frecvente, constipaţia, pungile de sub ochi sau problemele menstruale pot fi semne că ficatul „nu se simte bine”. Este momentul unor măsuri radicale în privinţa alimentaţiei.Ficatul este o adevărată uzină care ne ajută să scăpăm de substanţele toxice din organism. El curăţă şi detoxifică aproape doi litri de sânge în fiecare minut. Tot el are rolul important de prevenire a bolilor şi, atunci când funcţionează normal, stochează vitamine şi produce proteine.De cele mai multe ori, bolile ficatului survin în urma unei alimentații nesănătoase (excese ale unor produse alimentare toxice).Dacă vrei să te ferești de bolile de ficat sau să nu le agravezi pe cele existente, îți prezentăm o listă cu alimentele interzise!Alimente interzise în bolile de ficat – alimente bogate în colesterolPrintre alimentele interzise în bolile de ficat se numără cele b...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate