Ai până în 23 de ani şi doreşti să-ţi gestionezi mai bine banii? Înscrie-te gratuit la Programul de Mentorat Financiar “Avantaj la Start”

Uite un program pe care eu l-aş recomanda cu toată încrederea tinerilor care vor să afle mai multe despre cum să-şi gestioneze mai bine banii personali

Avantaj la Start este un program de mentorat iniţiat de Luca Dezmir pe care îl cunoaşteţi din interviurile repetate realizate cu el în trecut.

Cred că este un program unic în România, realizat special pentru tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 23 de ani. Este totul online, singura regulă este ca participanţii să fie hotărâţi să aplice tot ce învăţă în program.

L-am invitat chiar pe Luca Dezmir să îmi răspundă la câteva întrebări despre program.

Dacă eşti tânăr între 14 şi 23 de ani sau părinte cu un copil de vârsta aceasta, ar trebui să te intereseze acest interviu.

Despre Programul de Mentorat Financiar “Avantaj la Start” cu Luca Dezmir

LM: Multumesc Luca pentru ca ai acceptat participarea la interviu. Citito...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate