Alege buchete trandafiri roșii pentru cele mai speciale momente

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Un blog de Ionut Cosmin
Alege buchete trandafiri roșii pentru cele mai speciale momente

Trandafirul roșu semnifica iubirea nemărginita, pasiunea și dorința. Chiar dacă a fost descoperit în urma cu milioane de ani, a devenit un simbol al romantismului abia acum câteva sute de ani. Trandafirul are puterea de a rosti lucrurile pe care tu nu îți găsești cuvintele sa le spui. Dacă crezi ca iubirea ta este mai mult decât poți spune în cuvinte, alege un buchet trandafiri roșii care ii transmit cât este de speciala în ochii tai și ca iubirea ta pentru ea este nemărginită.

Trandafirul roșu este ideal pentru a fi oferit cadou cu orice ocazie. În epoca victoriana, bărbații ofereau trandafiri femeilor pe care le plăceau pentru a le comunica acest lucru, pentru ca în acea perioadă rostirea sentimentelor în public era interzisa. În zilele noastre îți poți exprima lib...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate