Alegerea gelurilor cu UV Profesionale

Orice manichiura ingrijita este cartea de vizita a oricarei doamne si domnisoare. Daca vrei sa fi remarcata in mod pozitiv iti recomandam sa ai grija de unghiile tale.

Daca la jobul tau lucrezi mult cu mainile atunci vei risca sa se cojeasca usor unghiile. Dar daca vrei sa eviti aceste situatii trebuie sa iei in considerare unghiile cu gel fiind mai rezistente.

In acest fel vei avea sanse mai mari de a pastra unghiile frumoase si ingrijite fara prea mare efort si batai de cap.

Cateva avantaje ale unghiilor cu gel sunt rezistenta indelungata pana la 3-4 saptamani in functie de caz. Unghiile tale vor arata bine tot timpul si le poti ingriji mai bine. Cand vrei sa alegi gelurile cu UV trebuie sa te decizi daca doresti sa ai unghii lungi sau scurte. In functie de alegerea ta gelul cu UV poate fi ales in mod corect.

Daca vrei sa ai unghii false scurte sau medii poti utiliza un gel uv cu densitate scazuta. Acest tip de gel cu ultraviolete va fi mai usor de man...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate