Alegerea lampii cu uv profesionale

Un instrument foarte folosit in saloanele de manichiura si pedichiura din Romania si din lume este lampa cu uv pentru unghii – si este un accesoriu foarte util pentru doamnele si domnisoarele care pun mare accent pe aspectul unghiilor lor.

In ziua de astazi lampa cu uv este foarte accesibila atat la pret cat si la disponibilitate pentru ca se gaseste in orice magazin de specialitate la preturi destul de accesibile.

Indiferent ca iti faci manichiura singura acasa sau detii un salon de manichiura/pedichiura trebuie sa intelegi cum sa alegi corect lampa cu uv pentru unghii.

Aceste sfaturi de mai jos se bazeaza pe raportul de calitate/pret.

Criteriul de alegere numarul 1 – este puterea lampii cu UV – aceasta are legatura stransa cu numarul de tuburi cu UV care sunt in dispozitiv. Cand vine vorba de acest criteriu trebuie sa fi atenta la produs.

Pe piata sunt...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate