Alexandra Cadantu a fost eliminata din calificarile pentru Australian Open

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Cadanta este eliminata, dar Dulgheru si Bara lupta pentru un loc pe tabloul principal al Australian Open

Sursa foto: Doartenis.ro

In aceasta dimineata, Romania a ramas cu doua reprezentante in cursa pentru un loc pe tabloul principal al Australian Open, dupa ce Alexandra Cadantu a fost eliminata.

Plecata din start drept outsider, jucatoare de tenis aflata pe locul 171 WTA, Alexandra Cadantu, a pierdut in fata tinerei Vera Lako, scor 3-6, 1-6. Astfel, cea mai buna performanta a ei la un turneu de Grand Slam ramane turul al doilea pe care l-a facut la Wimbledon, in 2013.

Primul set a fost unul relativ echilibrat, mergandu-se cap la cap pana cand bielorusi a condus cu 302, iar in game-ul imediat urmator a facut break la 0, reusind sa se distanteze la 5-2, urmand ca atunci cand a avut ocazia sa inchida actul, sa o faca la prima minge. Total resemnata, Cadanta nu a mai putut tine ritmul in setul secund, ea incepand cu game pierdut inca de ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate