Aluminiul din vaccinuri

Am decis sa incep suita de articole pe tema vaccinurilor cu continutul de aluminiu din vaccinuri pentru ca aceasta este preocuparea mea si in acelasi timp ingrijorarea mea. Articolele care NU recomanda vaccinarea spun raspicat vaccinurile sunt toxice dar nu explica destul de clar in ce fel sunt. Unele contin informatii vechi despre continutul de mercur, total fals, in prezent mercur nu se mai regaseste in niciun vaccin. Apoi tot pe acolo o sa gasiti ca se folosesc fetusi avortati, fals si aici, a fost un singur caz in 1966 cand a fost donat un fat avortat. Ingrijorarea vine de la vaccinul ROR care este crescut pe celule vii umane dupa care celulele umane sunt distruse. Sursa uneia din explicatii aici. Urmeaza ingrijorarea legata de celule din rinichiul de maimuta. Gasiti

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate