Am aflat tot ce voiam să știm despre Xbox Series X! Producătorii au dat detalii în legătură cu cea mai așteptată consolă a anului!

Am aflat totul despre cea mai nouă consolă de la Microsft, iar ceea ce am descoperit, ne încântă cu adevărat. Mai mult, performanțele aparatului ne confirmă și scopul misteriosului port pentru care s-a făcut atât de multă vâlvă anul trecut. Se pare că Microsoft și Seagate au colaborat pentru a crea un solid state drive extern de 1 TB care poate fi conectat la fabulosul dispozitiv pentru un plus de spațiu. Cu alte cuvinte, în ceea ce privește jocurile preferate, se pare că nu vom duce lipsă de memorie pentru a salva pe Xbox Series X tot ce ne poftește inima, fără prea multă dezordine în cameră.

Cu ce performanțe ne impresionează noua consolă Xbox Series X? Procesor: 8x ZEN cu două nuclee și capacitate de rulare la o frecvență de 3.8 GHz; Placă grafică: 12 TFLOPs, 52 CUs cu o frecvență de 1.825 GHz și Custom RDNA 2; Memorie: 16 GB GDDR 6; Memoria lățimii de bandă: 10 GB la 560 GB/s și 6 GB la 336 GB/s; Memorie...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate