AM DECIS SĂ MĂ RETRAG DIN VIAŢA PUBLICĂ DE LA SNAGOV - NU ŞTIU DACĂ DEFINITIV SAU NU - IATĂ DE CE!!!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Europa Libera de Snagov

Eu am luat decizia de a mă retrage din viaţa publică de la Snagov. Nu ştiu dacă DEFINITIV SAU NU, ÎNSĂ O ORDINE E ABSOLUT NECESAR SĂ FAC ŞI EU ÎN VIAŢĂ. Sunt singură pe lumea asta, tata a murit demult, e momentul să fac şi eu ca laşii şi să mă retrag pentru a-mi vedea de viaţă. DA, SUNT SUPĂRATĂ. Nu pot să spun multe, dar sunt supărată! NU SE AJUNGEA AICI NICIODATĂ DACĂ MĂCAR SE ÎNCERCA SĂ FIU ŞI EU ASCULTATĂ ŞI ÎNŢELEASĂ! LA ŞEDINŢA DE CONSILIU DE ASTĂZI NU AM FOST PENTRU CĂ NU AM ŞTIUT, DACĂ SE DOREA CU ADEVĂRAT ŞI ERA CU ADEVĂRAT NEVOIE DE MINE, ERAM ANUNŢATĂ, MĂCAR ÎNTREBATĂ DACĂ ŞTIU. Dar lumea se fereşte de mine şi de prezenţa mea, pentru că eu nu-i las pe oameni să facă aberaţii. Seria întâmplărilor e următoarea:

1. După alegeri, imediat, mi s-a dat peste mână să nu mai scriu. Am tăcut ca să se ajungă la Nichita Toma viceprimar în linişte. Probabil că pentru asta!

2. A urmat dezicere...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate