Am ramas sa-mi petrec weekendul in Elvetia!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mr. Silviu's Blog

Inca un weekend prin parcari, inca o saptamana din viata pierduta pe drumurile Europei, inca o betie facuta solo aseara, inca o promisiune incalcata pentru ca am zis ca nu mai beau, inca un cretin ce-si ambaleaza motorul prin parcare! Ba, da alta parcare n-a gasit? Oare cata amenda primesti in Elvetia pentru scandal, lovituri si vatamare corporala? M-as duce sa schimb 2-3 vorbe cu muila ala, ca de dimineata paraie dracia aia pe langa camion…

Sunt in Elvetia, tara ce-o iubesc cel mai mult imediat dupa Olanda Trebuie sa ajung pana la Geneva, insa mai am niste opriri de facut pe drum. Am plecat din Olanda cu 6 descarcari in plm! Coletarie, exact ce nu-mi place Dar e bine deoarece am plecat Vineri dimineata devreme, am ajuns in Basel in jur de ora 11AM unde am facut prima vama si prima descarcare. Totul a mers ca uns! Mintea, experienta si valoarea mea m-au ajutat sa fiu agil si sa fac slalom printre cretini in traficul din Basel. Cam 40min am pierdut pe acolo, perfect!

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate