Am vazut Taxi 5. Cel mai bun din serie! Vi-l recomand!

Tocmai ce m-am intors de la premiera filmului Taxi 5. Cel mai bun din serie! Vi-l recomand! Recunosc ca m-am dus cu inima indoita, cand am vazut schimbarea de personaje. Am ras mult. Multe faze cu umor de calitate si scene moderne. Are un altfel de parfum. Daca in primele serii orasul era pus in plan secund, acum reusim sa surprindem si frumusetea lui. Se pune mare pret pe Marseille. O sa vedeti implicarea oficialitatilor locale si nationale. :)) Personajele sun mai curate. Nu in orice moment al filmului. :)) Iubirea este mai patimasa si dusa la cele doua extreme. Cate sacrificii se fac pentru iubire! :)) Daca mergeti cu iubitele, sa le spuneti ca este numai un film si ca in viata reala altele sunt cerintele. In plus, la noi in Romania… va descurcati! :)) Va dati seama ca nu pot si nu trebuie sa va dau mai multe detalii.

Va recunosc ca am luat decizia ca la film s...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate