AMD a anunțat primele procesoare Ryzen pentru desktopuri cu grafică Radeon Vega

În cadrul CES 2018, AMD a lansat primele cipuri Ryzen cu grafică Radeon Vega integrată. Procesoarele combină cel mai recent nucleu de calcul Zen și acceleratorul Radeon, bazat pe arhitectura avansată Vega.

Noile cipuri oferă specificații similare ale procesoarelor mobile prezentate anterior, Ryzen Mobile. Diferența principală este în frecvențele mai mai mari, ceea ce ar trebui să îmbunătățească în mod semnificativ performanța calculatorului. De asemenea, merită menționat faptul că noile procesoare pentru desktop sunt caracterizate de TDP configurabil de 45-65 W și sunt compatibile cu plăcile de baza AM4.

Inițial, linia de procesoare va include două modele: Ryzen 3 2200G și Ryzen 5 2400G. Primul va oferi 4 nuclee/4 fluxuri cu o frecvență de 3.5/3.7 GHz, iar al doilea – 4 nuclee/8 fluxuri cu o frecvență de 3.6/3.9 GHz. În plus, există un sistem grafic Radeon Vega cu 8 unități CU (2200G) sau Radeon RX Vega cu 11 blocuri CU (2400G).

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate