Anastasia – Dalia lanseaza „Vară De Crăciun”

Crescută într-o familie muzicală, moștenind talentul de a compune de la mama sa Sianna (Sîrbu Ana) și pasiunea pentru muzică de la celebrul sau  tată   Radu Sîrbu (O-zone),  Anastasia Dalia și-a petrecut de mică ore în șir în studioul de înregistrări al părinților săi care i-au transmis „microbul” muzicii.

„Sigur că iarna are farmecul ei și nu contest faptul că iubesc iarna  dar  cine nu și-ar dori  ca vara să dureze un pic mai mult și zilele însorite să fie un pic mai lungi măcar pentru a lungi întâlnirile cu prietenii?   „Vară de Crăciun” e o piesă plină de umor,  însoțită de un videoclip funny  în care îl am invitat special chiar pe „Moș Crăciun” în persoană, adică tatăl meu, care s-a descurcat spectaculos cu rolul și ne-a făcut să zâmbim pe tot parcursul filmărilor” a declaratAnastasia.

Materialul video şi audi

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate