Anunț important despre consola Xbox Series X: Microsoft a confirmat că dispozitivul este dotat cu un GPU de 12 teraflops!

Este oficial. Microsoft a confirmat într-un articol postat pe site-ul news.xbos.com că Xbox Series X va avea un GPU (unitate de procesare grafică) de 12 teraflops și utilizează arhitecturi Zen 2 și RDNA 2 de la AMD, fiind de cel puțin patru ori mai puternică decât o consolă Xbox One. Din punct de vedere al tehnologiei, Xbox Series X se află la distanță de ani lumină față de primele dispozitive de acest fel create de Microsoft. Iar tehnica de vârf înseamnă pentru gameri o experiență de joc cu mult îmbunătățită și detalii grafice care nu se pot compara cu nimic din ceea ce a fost lansat până acum.

Microsoft nu vrea ca tu să plătești de două ori pentru același joc!

Tot în conținutul acestui articol cei de la Microsoft au pomenit și despre Smart Delivery, o schemă de încărcare care permite cumpăra...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate