Aparate de facut inghetata acasa

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Modernizeaza-ti casa cu un click!
Cea mai buna si sanatoasa inghetata se face acasa

Se pare ca o inghetata facuta acasa e mult mai sigura decat cea din magazin - asta dupa ce s-a constatat ca unele inghetate, din cele mai renumite nume, contin substante care te pot intoxica - asa ca nu vrei sa mananci ceva potential periculos, tocmai acuma, cand organismul nostru se lupta ba cu virusul Covid, ba cu vaccinul - ca pentru organism oricum e o lupta pentru supravietuire.

Asa ca o inghetata racoritoare si sanatoasa, cel putin in care stii ce pui, e mai buna decat una din comert, chiar daca suntem atat de obisnuiti cu gustul inghetatei comerciale.

Internetul e plin de retete, nu e greu de facut, practic, dupa ce faci amestecul dorit (poate fi si numai din fructe, lapte de vaca sau vegetal, putin dulce) acesta se pune in masina, care stie ce are de facut.

Exista extrem de multe modele de masini de facut inghetata -

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate