Aparitie bizara pe cerul Romaniei

Luni, 1 ianuarie 2018, in jurul orei 18.30, s-a putut observa pe cerul Romaniei o aparitie luminoasa bizara. Lumina a fost observata in mai multe orase din Romania, in functie de cat de senin a fost cerul. Conform descrierilor, obiectul luminos se deplasa cu viteza si lasa in urma o dara de culoare rosie.Desi se speculeaza ca obiectul luminos ar fi de fapt un meteorit, specialistii sunt de alta parere. Acestia cred că, mai degrabă, e vorba despre un efect al dezintegrării în atmosferă a unei staţii spaţiale chinezeşti, care nu a mai putut fi controlată, acum două luni. Trebuie subliniat faptul ca obiectul luminos observat zilele acestea pe cerul Romaniei ar putea avea legatura cu fenomenul care s-a produs in perioada asta pe cerul Europei (si Romaniei).sursa: www.digi24.ro

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate