Apartament 4 camere cu pozitie deosebita in Primaverii

Intr-o locatie privilegiata, situat intr-un imobil nou cu numai 4 apartamente, in cartierul Primaverii, apartamentul propus spre inchiriere dispune de o compartimentare functionala si lumina naturala. Cu o suprafata utila de 134 mp, apartamentul este decomandat si se compune din vestibul, living cu bar si bucatarie deschisa, 3 dormitoare, hol, 2 bai, grup sanitar si 2 balcoane. Securitatea datorata amplasarii a multor ambasade in imediata apropiere a imobillului este completata si de intimitatea data de prezenta a unui numar foarte mic de locatari. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Dispune de un loc de parcare iar pentru locatarii imobilului exista la parter, piscina si sala de forta., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/08/1inchiriere-apartament-Primaverii-IMONORD-www.olimob.ro18.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/apartament-4-camere-cu-pozitie-deosebita-primaverii/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate