Apartament 4 camere in vecinatatea Parcului Herastrau

Situat intr-un complex nou, in apropierea Parcului Herastrau, apartamentul propus spre inchiriere, beneficiaza de dotari si finisaje de foarte buna calitate, ceea ce iti ofera un real confort. Complexul beneficiaza de  gradina amenajata, sala de fitnes,  locuri de parcare la subsol, administrare, paza permanenta cu monitorizare video. Apartamentul, cu o suprafata utila de107 mp, este compus din hol, living cu bucatarie deschisa, hol, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si o terasa de 77 mp cu acces din fiacare camera si priveliste deschisa catre Satul Francez si Parcul Herastrau. In subsolul imobilului, dispune de 1 loc de parcare, http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/07/14proprietati-Premimum-inchiriere-apartament-herastrau-www.olimob.ro37.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/apartament-4-camere-vecinatatea-parcului-herastrau-3/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate