Aplicații bazate pe ARCore (realitate virtuală) pentru android 2018

În acest articol vă prezint câteva aplicații revoluționare bazate pe ARCore (realitate virtuală) comerciale și gratuite pentru android. În 2018 totul se schimbă foarte repede în jurul nostru telefoanele mobile devin din ce în ce mai moderne cu componente hardware sofistificate ,sistemul android este mult mai modernizat și stilizat iar aplicațiile android devin tot mai inteligente cu funcții utile . 
1. CamToPlan
O aplicație revoluționară comercială superutilă care costă 17.99 ron la momentul acesta cu care măsori distanțele ,suprafețele din casă pe baza cărora în câteva secunde realizezi planul casei .
Poți efectua măsurători prin intermediul filmării cu dispozitivul mobil., fără niciun efort: lungimea plintelor, pereților, dimensiuni ale mobilierului, covoarelor etc. Nu este nevoie să vă aplecați pentru a determina diferite dimensiuni. Folosirea aplicației fiind mult mai simplă decât util...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate