Aplicații mobile pentru muzee din București, Cluj Napoca și Constanța

Asociația Identitate Culturală Contemporană (AICC) a realizat trei aplicații mobile prin care turiștii vorbitori de limba engleză sunt ajutați să ajungă în muzee din București, Cluj Napoca și Constanța. Implementarea aplicațiilor a fost realizată la inițiativa președintelui executiv al AICC, Florin Pîrlea. 

Utilitatea aplicațiilor mobile ale muzeelor din cele trei orașe

Dezvoltare aplicațiilor mobile este un demers firesc pentru a promova identitatea culturală românească în context european, apreciază Florin Pîrlea. Aceasta pentru că  într-o lume în care informația complexă poate fi găsită pe internet, facilitarea accesului la cultură poate fi făcut cu ajutorul unui smartphone. În timp au fost dezvoltate aplicații care să răspundă diferitelor nevoi ale oamenilor, de la rezervări online sau cumpărături, la  softuri IoT prin care să device-urile devin inteligente. În egală măsură sunt necesare aplicați...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate