Arată ca muzica. Sună ca arta. IKEA introduce noua ramă foto cu boxă WiFi SYMFONISK ca parte a colaborării de lungă durată cu Sonos.

IKEA și Sonos vor să democratizeze muzica și sunetul acasă și să aducă o experiență audio mai bună cât mai multor oameni. Cu noua ramă foto cu boxă WiFi SYMFONISK, oamenii se pot bucura atât de un sunet ce umple camera, cât și de o frumoasă piesă de artă.

Cercetările arată că mulți oameni sunt de părere că muzica este cel mai important ingredient pentru crearea atmosferei potrivite acasă. IKEA și Sonos recunosc importanța sunetului și efectul său pozitiv asupra vieții de acasă. Astfel, IKEA combină cunoștințele de mobilier pentru casă cu expertiza Sonos în crearea de experiențe sonore și difuzoare de înaltă calitate, iar SYMFONISK îmbină un sunet impresionant cu un design excelent. Fiind succesorul lămpii cu boxă SYMFONISK și a etajerei cu boxă SYMFONISK, care au fost introduse în gama IKEA în 2019, noua ramă foto cu boxă WiFi SYMFONISK servește, de asemenea, drept piesă de artă care se potrivește perfect acasă. Boxa va...