Armata americană privește spre scuterul electric EZRaider

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Autogreen

Armata americană caută soluții practice pentru mișcarea mai rapidă a militarilor în condiții de teren dificil. Unul dintre mijloacele de transport care au atras atenția oficialilor americani este EZRaider.

Testele sunt programate să înceapă în curând prin programul AEWE (Army Expeditionary Warrior Experiments) și vor avea loc în Fort Benning, Georgia. Armata SUA folosește AEWE pentru a efectua o serie de jocuri de război și lupte experimentale, pentru a le oferi soldaților posibilitatea de a testa echipamente noi.

EZRaider este disponibil într-un număr mare de variante, cu o putere cuprinsă între 2,4 kW și 18 kW, iar capacitatea bateriei este cuprinsă de la 1,7 kWh la 3 kWh. Opțiunile sunt disponibile fie pentru tracțiunea cu roțile din spate, fie pentru tracțiunea integrală.

EZRaider

Soldații pot folosi astfel e vehicule individuale pentru a se deplasa prin păduri, pe drumuri î

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate