Arta de a fi parinte, tu cum iti educi copilul?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Parinti Moderni
Arta de a fi parinte, tu cum iti educi copilul?

Nimeni nu invata in mod special arta de a fi parinte, insa viata presupune ca parintii, atunci cand se ocupa de copii, ar trebui sa fie profesori, psihologi si pediatri. Pentru a fi o mama buna sau un tata bun, trebuie sa inveti toata viata si sa iti amintesti ca toate nemultumirile, toate nedreptatile, orice cruzime, toate acestea sunt imprimate in sufletul copilului. Si pentru tot restul vietii sale va fi impresionat de evenimentele din copilaria sa indepartata. Numai de  parinti, care sunt persoane adulte, depinde ca aceste amintiri din copilarie sa fie pline de bucurie sau pline de tristete.

Copii diferiti cresc in familii diferite

Un lucru este clar: conflictul adultilor, cruzimea, rautatea si egoismul lor sunt reflectate dureros in copii. Ele devin aceleasi caractere pentru ei si continua „traditia” parinteasca. Unii oameni se intreaba de unde au unii copii un astfel de caracter?  Poti ocupa o pozitie inalta ar...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate