Asa ne-am descompus

Abia acum, dupa doua saptamini, cind am intrat intr-o pseudo-normalitate, gasesc ragaz si suflu sa postez citeva ceva despre transhumanta oii noastre in Piata Amzei.Daca va ginditi vreodata sa va faceti magazin (desi nu va sfatuiesc), incercati sa alegeti locul cel mai bun din prima pentru ca mutarea hirtografica si faptica costa si doare.Imaginile vorbesc de la sine - comentez doar cite putin, pe alocuri.Primul a venit Marian, electricianul si a scos lampile ca atunci a putut el sa vina - nu ca nu ne-ar mai fi prins bine niste lumina la impachetat pina seara... Elena lucra deja de dimineata la bagat produsele in cutii. Ceea ce am facut ore bune in sir. Numai Daniela n-a iesit din hirtii si niruri pina seara. Adica pina i-au saltat baietii de la firma de mutari biroul pe sus... Noi, fetele, am mai obosit si tras cu cafelele dar Tino a fost Vitamina Mutarii - no kidding! La urma a rama

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate