Asistent manager

Candidatul ideal
Creștem, ne dezvoltăm și vrem o colegă nouă în echipa , așa că suntem în căutarea unui Asistent manager pentru biroul din Bacau.Mai departe ne vom adresa la feminin, dar nu excludem nici băieți/bărbați valoroși. :)Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?
Să aibă o atitudine pozitivă și să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Vrem doar persoane care văd partea plină a paharului, pentru că acesta e un principiu de viață pentru noi toți.Să fie de gașcă. Ne înțelegem super bine în firmă și nu vrem să stricăm această atmosferă.Să fie dispusă să învețe.Să se îmbrace frumos – da, imaginea ei/noastră transmite imaginea firmei și e important.Să fie organizată… foarte organizată!Să fie atentă la detalii… foarte atentă! Și în special pentru că șefu’ nu este foarte atent la detalii.Să fie descurcăreață și persisten...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate