ASOCIAȚIA STEA A CREAT REȚEAUA DE INOVARE SOCIALĂ PRIVIND DREPTURILE COPIILOR MARGINALIZAȚI - RISDEM

 

Asociația Stea a reușit să mobilizeze părțile interesate din domeniul social și educațional din România cu scopul de a găsi și pune în comun soluții adaptate nevoilor copiilor și de a asigura o mai bună intervenție pentru copiii vulnerabili din zone marginalizate. Așadar, 15 organizații și peste 60 de profesioniști (cadre didactice, asistenți sociali, psihopedagogi etc.) din țară au conlucrat la punerea în comun a know-how-ului și la favorizarea inovației sociale în domeniul drepturilor copilului.

Proiectul RISDEM a fost implementat în perioad

 Proiectul RISDEM a fost implementat în perioad a noiembrie 2019 – iunie 2021 cu sprijinul Ambasadei Franței în România, a Institutului Francez din România și a partenerilor  francezi: Aide et Action, Grenoble Isère Roumanie și Solidarité Enfance Roumanie. Nevoia de a demara acest pr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate