Aspecte la care sa fii atent atunci cand iti alegi apartamentul

Putine persoane care cauta sa-si cumpere un apartament au si un buget pentru renovarile sau investitiile necesare dupa achizitie. Acestea probabil ca sunt necesare in majoritatea cazurilor – in mod special atunci cand nu cumperi un apartament nou – doar ca achizitia unui apartament reprezinta deja un efort financiar, asa ca este putin probabil sa mai ramana si bani pentru investitii.

Pentru a nu avea surprize neplacute dupa ce te-ai mutat in noul tau apartament, ti-am pregatit o lista cu lucruri la care sa fii atent atunci cand faci achizitia.

Verifica instalatia electrica

Poate ca nu esti electrician, insa nici nu e nevoie sa fii pentru a face cateva verificari simple. Tabloul cu sigurante, prizele si intrerupatoarele ar trebui sa fie toate functionale. Daca observi ca unele din ele sunt defecte, atunci este foarte probabil ca instalatia electrica sa fie prost realizata. Asta inseamna ca vei avea probleme in viitor, ceea ce inseamna costuri nedorite.

Totus...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate